2013/11/17

Alerta, mariques pel Penedès!

L’alliberament LGTB+, com a lluita de tots i de totes, no la podem entendre com un combat aïllat de la defensa de l’alliberament nacional, social, feminista, dels drets socials, del dret al propi cos… Es tracta d’una reivindicació que forma part de la lluita contra el patriarcat i, per tant, contra el capitalisme.

I si alguna cosa estem fent al Penedès els últims mesos és lluitar contra el capitalisme, organitzant-nos, fent accions simbòliques però revolucionàries que acabaran amb aquest sistema, del qual la seva màxima és la barbàrie. Però on és la lluita per l’alliberament sexual? On és la lluita per l’alliberament LGTB+? On és la lluita per unes mentalitats lliures en una terra lliure?
Si bé tenim l’experiència dels Joves per l’Alliberament Homosexual a Vilafranca (JAHVA), els quals van fer moltes accions i activitats orientades a lluitar per l’alliberament de gais i lesbianes durant els cinc anys que van estar en actiu, considero que a dia d’avui no existeix l’espai necessari en el si del moviment anticapitalista que avui dia està creixent al Penedès que es dediqui a defensar les reivindicacions del moviment LGTB+. I aquesta és una necessitat innegable per aconseguir un canvi social real per tal que persones que siguin lliures puguin viure i gaudir de les seves diverses sexualitats en un país lliure.
I per això ho hem fet. Perquè és necessari. Per això comencem a fer caminar al Penedès el moviment Queer. Per això fem caminar a la nostra Vegueria el moviment anticapitalista i antipatriarcal contra l’homofòbia i la transfòbia. Per això fem caminar al Penedès el moviment Bord revolucionari dels Països Catalans. Per això fem caminar el Brot Bord per les nostres comarques del Penedès, Garraf i Anoia. Perquè volem i és necessari participar a totes les lluites anticapitalistes des d’una perspectiva d’alliberament LGTB+. Perquè volem ser persones lliures en un Penedès i uns Països Catalans lliures.
I avisem als capitalistes, feixistes, racistes, homòfobs, ultracatòlics, convergents, unionistes, “peperos”, “plataformeros”, falangistes, nazis, populistes, repressors, torturadors, manipuladors, mentiders,  il·luminats de l’Opus Dei, frikis del “Foro de la Familia”… i també al Gay Pride, a l’euro rosa, a l’empresariat aprofitat dels espais d’ambient… que estiguin ALERTA, QUE CAMINEN TRANS, MARIQUES I BOLLERES LLIURES, REVOLUCIONÀRIES I ANTICAPITALISTES PER LES COMARQUES DEL PENEDÈS, i no els donarem un dia de treva, no els donarem un dia de pau. Perquè nosaltres som part de la revolució. I farem la revolució.

Artikulu hau xarxapenedes.cat orrialdean argitaratu zidaten 2013ko azaroaren 8an.

No hay comentarios:

Publicar un comentario